Haber | İntizar: Mustafa Ceceli suç işliyor

İntizar: Mustafa Ceceli suç işliyor


İntizar, Sinem Gedik ile ilgili hakkında çıkan iddialarla ilgili “ Mustafa Ceceli evimin içine kamera koydurarak, kanunlar önünde büyük suç işlemiştir. Beni bu şekilde itibarsızlaştıramaz!” dedi.

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik’e çocukları Arın Ceceli’nin velayetini almak için İntizar arasında ilişki olduğunu iddiasıyla dava açtı. İntizar’ın birlikte çalıştığı plak şirketi Poll Production, dava haberinin ardından “Kendisi hakkında çıkan haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk” açıklaması yaparak sözleşmeyi feshetti.

İntizar, dava dosyasına “delil” olarak, İntizar’ın evine yerleştirttiği kamera görüntülerini koyan Mustafa Ceceli’nin kanunlar önünde büyük suç işlediğinin altını çizdi.
Beni bu şekilde itibarsızlaştıramaz!

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı’ya konuşan İntizar, “Mustafa Ceceli benden intikam almaya çalışıyor, benim arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar, lütfen insanlar beni korusun” diyerek dayanışma çağrısında bulundu:

“İnsanların bedenleri, ruhları, mahremiyetlerine dil uzatılması ahlaksızlık, namuzsuzluk, edepsizlik ve bel altı vurmaktır. Boşanalı bir buçuk yıl oldu ve eşinden kendi isteyerek boşandı. Bir başkasıyla evlendi. Boşanması ve yeni evliliği sürecinde prestiji, güvenilirliği kamuoyu önünde kayboldu. İstediği çevrelere giremedi. Şimdi bu konular üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. O konular son derece bağımsız konulardır. Beni bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışamaz! Üstelik kanunlar önünde büyük suç işliyor. Evin içine kamera koyuyor. Sen evin içine nasıl kamera koyarsın? Üstelik o görüntülerde yayın yasağı var. Eski eşi Sinem Gedik ona dava açtı.”

“Bu süreçte Mustafa'yı sildim, Sinem'e hep destek verdim. Çünkü çok yaralanmıştı ve üzgündü. Bu yüzden intikam almaya çalışıyor. Tek derdi bu. Bir adam evladının annesini böyle bir iddiayla zor duruma düşürür mü? Ben yırtık, çirkef, edepsiz, çığırtkan biri değilim. Hiçbir konuda şov yapmam! Olaylar karşısında haksız da olsam hep susar, başımı öne eğerim. Tanıyanlar bilir; yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm.”
PuCCa: Umarım emsal bir dava olur ve Sinem Gedik kazanır

Fenomen PuCCa İnstagram profilinden gökkuşaklı bir görsel paylaşarak “Eski eşinin mahrem görüntülerini basına dağıtıp kendini tekrar ‘evin nur yüzlü oğlu’ göstermete çalışan kii bence gerçekten kötü bir insandır. Ondan gelecek paralı düşünüp İntizar’ı işten kovan kişi ise korkunç biridir. Sinem Gedik, bilmiyorum bunu okur musun ama umarım davan emsal teşkil eder ve sen kazanırsın” yazdı.
Murat Dalkılıç: Poll Production, seninle aynı çatı altında durmaktan gurur duymuyorum

Poll Production ile birlikte çalışan sanatçı Murat Dalkılıç ise plak şirketinin sözleşmeyi iptal ettiğini duyura yazıyı “Maalesef seninle aynı çatı altında olmaktan gurur duyamadım ve duyamayacağım. Poll Production’dan bahsediyorum” açıklamasıyla paylaşarak İntizar’a destek verdi.
Bedük: Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?

Bedük de Twitter hesabından plak şirketinin feshiyle ilgili "Bir sanatçının, bir insanin cinsel tercihi sebep gösterilerek bağlı bulundugu şirketten kovulması nedir arkadaş!!?? Hangi yılda yaşıyoruz??" yazarak tepkisini gösterdi.
Mabel Matiz: Küflü küflü cümleler

Mabel Matiz, yapılan haberlerdeki dili eleştirerek "Sevgili basınımız ne zaman insancıl, ahlaklı ve evrensel bir dille haber vermeyi, başlık atmayı, link paylaşmayı öğrenecek? Ne zaman? Üzülüyorum. Koca koca adamlar, koca koca köşelerinde küflü küflü cümleler kuruyor" dedi.
Sosyal medyada: #sinemgedikveintizarınyanındayız

Sinem Gedik ve İntizar hakkında çıkan homofobik haberlere karşı sosyal medyada #sinemgedikveintizarınyanındayız hashtag kampanyası başladı. Kullanıcılar, desteklerini ve dayanışma mesajlarını hashtag ile yayınlıyorlar.


Haber Tarihi : 14.07.2018
Haber Editörü : UntiLSleeP
  «« GERi
Bu haber 150037 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Eski karısı boşanmış iyi oku
Yazan: Lezce Üyesi

Hem adamın karısıyla birlikte oluyo evli bir kadınla,hem de adamı suçluyo.Arkadaşlar,İntizar eşcinsel diye yaptığı yanlış şeyi savunmaya gerek yok.Evli bi kadınla ilişki yaşıyo,yasal olarak da ahlaki olarak da yanlış birşey yapıyo.
Yazan: Lezce Üyesi

Bu olayin patlak vermesiyle beraber toplumumuzun ne kadar homofobik olduğu tekrar gözler onune serildi. Her biriyle basa cikmasi olanaksız. Kimisi de o görüntülerdeki yakinlasmanin arkadaşça olduğunu ileri surmus.. Ozel hayat en nihayetinde..Fakat Intizarin lezbiyen olduğu söylentileri dolasiyordu ve homoseksüel birinin bunun farkına varmasi pek de zor olmasa gerek...Genelleme yapmamak gerek tabi. Ote yandan bu tarz sansasyonel haberlerin toplumda farkli bakis acilari oluşturmasini umuyorum. Bu Turkiyenin, dunyanin bir gerçeğidir..
Yazan: Lezce Üyesi

Para kadar kirli bir şey yok
Yazan: Lezce Üyesi

kendi namussuzluğunu,bir başkasının cinsel tercihini deşifre ederek ve toplumun önüne kurban şeklinde atarak kapatmaya çalışan ahlaksız bir erkeğin işi. pislik bu tipler açıkçası. sevişme görüntüleri diye ortaya attıkları video da öpüşme dahi yok..toplumumuz maşallah ak kasıkçılık oynamaya başlamış hemen.
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Mustafa Ceceli-Sinem Gedik davasına İntizar damga vurdu
Adana’da Onur Yürüyüşü yasaklandı
Trans Aktrisler Trace Lysette ve Jamie Clayton, Scarlett Johansson’ın Transeksüel Bir Karakteri Canlandıracak Olmasına Tepki Gösterdi
Valilik'ten Onur Yürüyüşü kararı
'Eşcinsellik' kavgası: Gerizekalı...
“Seslerinin duyulması için daha çok alkışlamanızı isterlerdi”
Lezbiyen Çiftin Evlilik Teklifi Macerası Sosyal Medyada Viral Oldu
“Uzman görüşü ambalajında önyargılar insanların hayatını cehenneme çevirir”
Nihat Hatipoğlu'na sorular: Bayanlardan hoşlanıyorum, ne yapayım
Lezbiyen Seks Soruları, UBER Şoförünün Ceza Almasına Yol Açtı