Haber | İstanbul Valiliği: LGBT yürüyüşüne izin yok

İstanbul Valiliği: LGBT yürüyüşüne izin yok


İstanbul Valiliği, Taksim'de düzenleneceği açıklanan 'LGBT Onur Yürüyüşü'ne izin verilmeyeceğini duyurdu. Uluslararası haber ajansları Reuters ve AFP, İstanbul Valiliği'nin kararını abonelerine 'acil' koduyla geçtiği haberiyle duyurdu.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bazı basın organları, internet siteleri ve sosyal medyada, LGBT üyeleri tarafından 19-26 Haziran 2016 tarihlerinde Taksim’de düzenleyecekleri bir yürüyüşe çağrı yapıldığı anlaşılmaktadır. Valiliğimizce, başta katılımcılar olmak üzere vatandaşlarımızın güvenliği ve kamu düzeni gözetilerek anılan günlerde bu yönde bir toplantı ve gösteri yürüyüşü tertip edilmesine izin verilmeyecektir. Bu tür etkinliklerin nerelerde yapılabileceği de, yasa gereği önceden ilan edilmiştir. Değerli İstanbullu hemşehrilerimizin bu tür çağrılara itibar etmemelerini, Güvenlik Güçlerinin bu yönde yapacağı uyarılara riayet ederek yardımcı olmalarını rica eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz. Kamuoyunun bilgilerine duyurulur."

KAYNAK: hürriyet 17.06.2016


Haber Tarihi : 17.06.2016
Haber Editörü : Maya
  «« GERi
Bu haber 153085 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

RAMAZAN DIŞINDA İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YÜRÜYEBİLİR BUNA KİMSENİN ENGEL HAKKI YOKTUR.İLLA RAMAZANDA YÜRÜYECEĞİZ DİYENLERDE TEPKİ ÇEKECEK PANKART AÇIP HAREKET ETMESİNLER.HER İKİ TARAFTA ZITLAŞIRSA İNAT EDERSE KAZANILACAK HİÇ BİR ŞEY YOK.EŞCİNSELLER DAHA DA SUÇLANACAK BAKIN DİNİ İNANCIMIZLA DALGA GEÇİLİYOR ZATEN SAPIKLARDI KOZUNU KARŞI TARAFIN ELİNE VERECEK,ALPERENLER FALANCALARDA BUNU ENGELLEYİNCE,EKSTRADAN SEVAP İTİBAR KAZANACAK DEĞİLLER.OLAKİ OLAY ÇIKARDA MASUMLARA ZARAR GELİRSE BUNU KİMSE SAHİPLENMEZ. HER İKİ TARAFTA BİRBİRİNİN ÜSTÜNE ATAR.EŞCİNSEL OLSUN,ALPEREN VEYA BAŞKA BİR ŞEY BAŞKALARI İÇİN KİMSE ZARAR GÖRMESİN.HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR.GAZA GELMEYİN.MANTIKLI OLMAK HASSAS DÜŞÜNMEK GEREKİYOR.CANINIZ VARLIĞINIZ EN KIYMETLİ ŞEYDİR,MAŞA OLMAYIN,FALANCA İDEOLOJİ İÇİN ZARAR GÖRMEYİN.HER İKİ TARAFINDA İNATLAŞMASI DOĞRU DEĞİL. HELEKİ ALPERENLER TOPLULUĞUNUN TEHDİT VARİ AÇIKLAMASI GÖZÜ DÖNMÜŞLÜĞÜN ALASIDIR..BU KADAR HASSAS İNANÇLI İSELER,GİTSİNLER GENELEVLERİN KAPISINDA BEKLEYİP 7/24 KADINLARI KULLANAN PAZARLAYAN ERKEK KADIN KİM VARSA TOPLAYIP ONLARI ISLAH ETSİNLER.PKK DA YÜRÜYOR O ZAMAN NERDE BU YÜREKLİ AHLAKSEVER,YURTSEVER YÜREKLİ ADAMLAR DİYE SORULMAZ MI ? KALDIKİ YÜRÜYENLER HAYVANSEVER,FEMİNİSTLER VB TOPLULUKTA OLABİLİRDİ,SOYUNUP DİKKAT ÇEKMEK İSTEMİŞTE OLABİLİRLERDİ,O ZAMAN DA TEPKİ AYNI OLACAKMIYDI ?
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
İHD ve İstanbul LGBTİ’den Onur Yürüyüşleri’ne tehditlere suç duyurusu
Alperen Ocakları Başkanı Mican: LGBTİ Onur Yürüyüşünü yaptırmayacağız
Orlando Saldırısına İzmir`den Protesto
Müslüman Anadolu Gençliği`nden Taksim`deki LGBT yürüyüşü için provokatif çağrı
ABD İstanbul Başkonsolosluğu binasına Orlando Saldırısında Ölenlerin Anısına Gökkuşağı Bayrağı Asıldı
Eyfel Kulesi`nde Orlando Katliamı Anması
Obama: Amerika ve eşcinsel toplum için üzücü bir gün
Strasbourg 15. Eşcinseller Festivalini Kutladı
Trans erkek: Hapishane yönetimi hormon iğnesi vurmama izin vermedi!
TARİHİNDE İLK KEZ BİR BAŞBAKAN VİYANA ONUR YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞACAK