Haber | KRISTEN STEWART: EŞCİNSEL İLİŞKİMİ GİZLEMEMİ İSTEDİLER

KRISTEN STEWART: EŞCİNSEL İLİŞKİMİ GİZLEMEMİ İSTEDİLER



Alacakaranlık (Twilight) filminin yıldızı Kristen Stewart, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda çok konuşulacak sözlere imza attı.

İki yıl süper model Stella Maxwell’le birlikte olan yıldız oyuncu, eşcinsel ilişki yaşadığını gizlemesi yönünde kendisine tavsiyede bulunulduğunu açıkladı. İsim vermeden konuşan oyuncu “bana tam olarak ‘Eğer kendine iyilik yapmak istiyorsan, kız arkadaşının elini tutarak dışarı çıkma. Böylece belki bir Marvel filminde oynayabilirsin’ dendi. Böyle insanlarla çalışmak istemiyorum” dedi.

Stewart röportajında film endüstrisinin ifade özgürlüğünü başka biçimlerde nasıl engellediğiyle ilgili olaraksa, “Birlikte olduğun kişiyle dışarı çıkamazsın, röportajda bunun hakkında konuşamazsın da ne demek?” diye sordu.

Bazı insanların cinsiyetine ilişkin bir sınıflandırma yapma ihtiyacı hissettiğine değinen Stewart sözlerini şöyle sürdürdü:

Eski kafalı bir zihniyet tarafından bana şöyle dendi: ‘Kariyerini, başarını ve verimliliğini sürdürmek istiyorsun. Dünyada senden hoşlanmayan insanlar var ve bu kişiler senin kızlarla çıkmandan hoşlanmıyor ve kendini tırnak içinde lezbiyen olarak tanımlamamandan hoşlanmıyor ve sen kendini tırnak içinde heteroseksüel olarak da tanımlamıyorsun. İnsanlar merak ediyor, sen ne b…un?’

Nisan 2013’de Stewart’ın özel hayatı, Alacakaranlık’ta başrolü paylaştığı Robert Pattinson’la herkesin gözü önünde ayrılmasından ötürü yoğun bir şekilde mercek altına alınmıştı. Harper’s Bazaar’a verdiği röportajında Stewart, Pattinson’la ilişkisine önceki röportajlarında neden değinmediğini açıkladı.

Stewart şunları söyledi: Ben ve Rob birlikteyken, başvuracağımız bir örnek yoktu. Bizden o kadar çok şey alıp götürüldü ki bir yönünü kontrol etmeye çalışırken, ‘Hayır, bundan asla bahsetmeyeceğiz. Asla. Çünkü bu bizim ilişkimiz’ der gibiydik.

Kaynak: Gzone.com.tr


Haber Tarihi : 12.10.2019
Haber Editörü : UntiLSleeP
  «« GERi
Bu haber 144096 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Gulbeni yapimcilar erkek hayranlari kaybetmemek istememesi olabilir.Escinseller ister lez,ister heteroseksuel olsun onlar icin farketmez.Halbuki Avrupa escinseller konusunda barisik olsa neden yapimcilar tercih konusunda baskici tutum sergilemis anlamis degilin!..
Yazan: Lezce Üyesi

film endüstrisi neden başkalarının ne düşündüğünü umursar ki? kimse bu lezbiyenmiş ben onu izlemem diye gitmeyecek sonuçta ortaya çıkan filme. bazı insanlar ne kadar saçma düşüncelere sahip!
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Behzat Ç.'de iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu
Amsterdam, kadın ve eşcinselleri aşağılayan vaazların verildiği camileri kapatacak
İŞTE TÜRKÇE POP’UN GÖKKUŞAĞI BAYRAKLI, LEZBİYEN İKİ SEVGİLİYİ ANLATAN İLK VİDEO KLİBi
ÖZEL RÖPORTAJ: DORUK DOĞRUSÖZ İLE TANIŞIN
Trans model Teddy Quinlivan Chanel’in yeni yüzü oldu
Coca-Cola: Sıfır şeker, sıfır önyargı
bianet'in Tüm İçeriğine Engelleme Kararı
Victoria's Secret'in İlk Transeksüel Modeli
“Cinsiyet Geçiş Örnek Dilekçe” ve “Nüfus Değişiklik Talebi Dilekçesi” artık Pembe Hayat’ın web sitesinde
Cara Delevingne ve Ashley Benson nişanlandı