Haber | LGBT çiftin 'bebeğimiz oldu' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Bakanlıktan açıklama geldi

LGBT çiftin 'bebeğimiz oldu' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Bakanlıktan açıklama geldi


Nuray Güler ve Yeliz Günay isimli LGBT çiftin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar gündem oldu. LGBT çift, "bebeğimiz oldu, artık aileyiz" ifadeleriyle, küçük bir erkek bebekleri olduğunu duyurdu. Çiftin bir yıldır yanlarında olan bebekle yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Gelen tepkiler sonrası çift sosyal medya hesaplarını kapatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. İşte tepki çeken olayın detayları..

LGBT çift Nuray Güler ve Yeliz Günay'ın "bebeğimiz oldu, artık aileyiz" ifadeleriyle bir bebekle yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu.

LGBT çift, bir bebekle çekildikleri fotoğrafı "Artık 3 kişilik bir aileyiz, hoş geldin oğlum" notuyla paylaştı. Ayrıca, bebekle çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, çocuk istismarı yapıldığı gerekçesiyle duruma tepki gösterdi.

Öte yandan, fotoğraftaki çocuğun yaklaşık bir yıldır Yeliz Günay ve Nuray Güler'in yanında olduğu belirtildi. Gelen tepkilerden sonra çift, sosyal medya hesaplarını kapattı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ
Bakanlıktan yapılan açıklamada "Sosyal medyada yer alan iki kadının bir bebeğin anne ve baba rollerini üstlenerek bakımını sağladığına ilişkin paylaşımlar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Bakanlığımız tarafından paylaşımı yapan kadınların kimlik ve adres bilgileri Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’ndan talep edilmiştir. Gelen bilgi uyarınca kayıtlı ikamet adresine inceleme yapılmak üzere gidilmiş ancak kişilerin kayıtlı ikametlerinde olmadıkları görülmüştür. Bunun üzerine İstanbul İl Müdürlüğümüz tarafından paylaşımı yapan kadınların geçici adreslerine gidilmiş ve Yeliz Günay ile görüşülmüştür. Yapılan görüşmede, Yeliz Günay paylaşıma konu olan bebeğin kendi öz çocuğu olduğunu, babasının ise Kaan Güler isimli bir erkek olduğunu belirtmiştir. Paylaşımlarda yer alan diğer kadının Kaan Güler’in kardeşi yani bebeğin halası Nuray Güler olduğunu ve Nuray Güler ile aynı zamanda iş arkadaşı olduklarını ifade etmiştir. Anne Yeliz Günay, bebeğin babası Kaan Güler'in resmi olarak bir başkasıyla evli bulunduğunu ancak evlilik dışı birlikteliklerinden doğan çocuğuna da soy ismini verdiğini ve bebeğin bakımını iki ailenin birlikte yaptığını söylemiştir. Daha önce yapılan paylaşımlarda iddia edildiği gibi olayda herhangi evlat edinme durumu söz konusu değildir. Ailenin 12 aylık öz bebeği hakkında detaylı inceleme yapılacaktır. Bebeğin zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimi Bakanlığımız için aslolandır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Haber Kaynağı: https://www.mynet.com/lgbt-ciftin-bebegimiz-oldu-paylasimi-sosyal-medyada-infial-yaratmisti-bakanliktan-aciklama-geldi-110106993952


Haber Tarihi : 25.08.2022
Haber Editörü : UntiLSleeP
  «« GERi
Bu haber 57894 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Ne var bunda bence çok normal ama keşke medya önünde yapmasalar şuan örnegin selin cigerci bile taşıyıcı anne bulup çocuk sahibi oldu onlar bile bu ülkede yasak
Yazan: Lezce Üyesi

Herşey zaten çok normal bunun dışında ….
Yazan: Lezce Üyesi

Alle ve sosyal hizmetlere bei. Çocuk dövülmüyor taciz götmüyor sadece Ailesi 2 bayan. Gitsinler normal aile dediklerini Emniyete versinler her şey onlardan çıkıyor
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Ebrar Karakurt, oyuncu sevgilisi İrem'le dudak dudağa görüntülendi
İmkansız sanıyordu! Hamile kalan adam şoke eden gebelik sürecini sosyal medyadan paylaştı
İmkansız sanıyordu! Hamile kalan adam şoke eden gebelik sürecini sosyal medyadan paylaştı
Bomba iddia! "Senem Kuyucuoğlu erkek olmak için ameliyat olmayı bekleyen..."
Bahar Candan'dan canlı yayında itiraf! "İş dünyasından ünlü bir kadınla aşk yaşadım"
LGBTİ+ voleybolcuya homofobik saldırı
Ebrar Karakurt ve homofobi tartışmaları
Bakanlık'ın Boğaziçi savunması: Tutuklamalar hukuka uygun
Bu ulusu daha önce duymadığınıza eminiz! Mercan Denizi Adaları’nda kurulan ‘Gay ve Lezbiyen Krallığı’ şaşkınlık yarattı
Rüzgar Erkoçlar: Ben yaşamayı seçtim!