Haber | Mustafa Ceceli-Sinem Gedik davasına İntizar damga vurdu

Mustafa Ceceli-Sinem Gedik davasına İntizar damga vurdu


Sinem Gedik-Mustafa Ceceli arasındaki davada tüm geçmişin yeniden yorumlanmasına neden olacak bir detay ortaya çıktı. Sinem Gedik ve İntizar arasındaki ilişkinin görüntüleri mahkemeye sunuldu.
9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşanmadan Selin İmer ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktığı için eleştirilen Mustafa Ceceli, Gedik ile süren davasına yeni deliller ekledi.

SİNEM-İNTİZAR İLİŞKİSİNİN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI
Gazeteci Cengiz Semercioğlu, Mustafa Ceceli ve eski eşi Sinem Gedik arasındaki dava hakkında bir detaya ulaştı. Çocuğunun velayeti için süren davaya, Ceceli tarafından Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar'ın ilişkilerinin görüntüleri eklendi.

Eşinden ayrıldığı için bir dönem topa tutulan Ceceli'nin aslında gerçekleri anlatmadığını belirten Semercioğlu, dava dosyasını okuduğunu ve bazı görüntüleri de gördüğünü açıkladı..

Sinem Gedik ve İntizar ilişkisinin çok önceden mail yoluyla Ceceli'ye ulaştığı ancak ünlü sanatçının inanmadığı belirtildi. Daha sonra ikilinin görüntülerinin Ceceli'ye ulaşması üzerine boşanma kararının alındığı ortaya çıtkı.

Semercioğlu, "Bu iddialar Mustafa Ceceli’nin dava dosyasında yer aldı. Ancak ben de gözlerimle gördüm, durum iddianın ötesinde, gerçek. Yaklaşık 1 yıldır derin magazin kulislerinde konuşulan bu konu, Ceceli’nin İstanbul Nöbetçi Aile Mahkemesi’ne velayetin değiştirilmesi için yaptığı başvuruyla dün resmen su yüzüne çıktı." ifadelerini kullandı.

kaynak; http://www.ensonhaber.com/mustafa-ceceli-sinem-gedik-davasina-intizar-damga-vurdu.html


Haber Tarihi : 14.07.2018
Haber Editörü : octo
  «« GERi
Bu haber 146805 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Arkadaslar bır adam bosanmadan bır kadınla olmus, zamanında topa tutulmus, sımdı de yıllar öncesınde kalan bu cırkınlıgını,kadının escınsel.ılıskısı var dıye temıze cıkarıp cocugun velayetını osteyebılıyor ve bu durum daha net degılken bır gezeteceı cıkıp ben gordum dosyayı hersey dogru dıye yayın yapabılıyor!!! sızce hangısı dogru! Haydı Cengız e bombardıman!!! Herkes bır parca duygusunu fıkrını duyursun su adı erkek dunyasına!
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Adana’da Onur Yürüyüşü yasaklandı
Trans Aktrisler Trace Lysette ve Jamie Clayton, Scarlett Johansson’ın Transeksüel Bir Karakteri Canlandıracak Olmasına Tepki Gösterdi
Valilik'ten Onur Yürüyüşü kararı
'Eşcinsellik' kavgası: Gerizekalı...
“Seslerinin duyulması için daha çok alkışlamanızı isterlerdi”
Lezbiyen Çiftin Evlilik Teklifi Macerası Sosyal Medyada Viral Oldu
“Uzman görüşü ambalajında önyargılar insanların hayatını cehenneme çevirir”
Nihat Hatipoğlu'na sorular: Bayanlardan hoşlanıyorum, ne yapayım
Lezbiyen Seks Soruları, UBER Şoförünün Ceza Almasına Yol Açtı
Kuir Sinemasında Yeni Bir Film; “Duck Butter”