Haber | ANKARA’DA HAYATINI KAYBEDEN BERNA KOÇ’A ANMA TÖRENİ

ANKARA’DA HAYATINI KAYBEDEN BERNA KOÇ’A ANMA TÖRENİ


10 Ekim’de Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerden İzmirli Berna Koç, Konak Halkevi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ankara’da yaşanan faciayla hayata veda eden Berna Koç’un da üyesi olduğu Konak Halkevi’nin camında halen asılı olan “Emek, Barış ve Demokrasi için 10 Ekim’de Ankara’dayız” yazılı afiş dikkat çekti.
Dün gece geç saatlerde cenazesi İzmir’e getirilen Berna Koç için Konak Halkevi önünde arkadaşları tarafından anma töreni düzenlendi. Berna Koç’un Halkevi flamasına sarılı tabutunun Konak Halkevi’ne getirilmesiyle arkadaşlarının gözyaşları sel oldu.
AFİŞ HALA DURUYOR
Berna Koç’un tabutu başında birer konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Adayları Musa Çam, Özcan Purçu, Zeynep Altıok ile HDP İzmir Milletvekili Adayları Ertuğrul Kürkçü ve Müslüm Doğan üzüntülerini dile getirdi. 10 Ekim’de Ankara’da yapılan miting esnasında patlayan bombalarla hayata veda eden Berna Koç’un da üyesi olduğu Konak Halkevi’nin camında halen asılı olan “Emek, Barış ve Demokrasi için 10 Ekim’de Ankara’dayız” yazılı afiş dikkat çekti.
TABUTUNU KADINLAR TAŞIDI
Törenin ardından Berna Koç’un tabutunu kadınlar taşırken, Halkevi üyesi grup kendilerine tahsis edilen belediye otobüslerine binerek aynı saldırıda hayatını kaybeden Ayşe Deniz’in de cenazesinin kaldırılacağı Soğukkuyu Camii’ne doğru yola çıktı.
Site üyelik nicki, dis_lek_si'dir Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz
Kaynak: .milliyet.com.tr


Haber Tarihi : 12.10.2015
Haber Editörü : Dersuyolf
  «« GERi
Bu haber 139907 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Keşke özlemini duyduğun aile sevgisini bu tür platformlarda aramasaydın Berna. Ben her gece yastığa başımı koymadan seni anıyorum.İşte bu kadar Berna. Bir süre sonra unutulursun. Verdiğin hayatın ise bir hiç uğrunadır. Yazık oldu senin gibi donanımlı, hayat dolu bir canın yitip gitmesine. Yazık oldu. Ben unutmayacağım seni...
Yazan: Lezce Üyesi

Hic unutulmiycaksin berna bu yurekte yuregi guzel insandin nurlar icin uyu :((((
Yazan: Lezce Üyesi

Berna ile güzel bir diyalogumuz olmuştu.bir yazismamizda ne iş yapıyorsun diye sordum. Temizlik dedi.Yorucu olmalı demiştim. HAYIR severek yapıyorum ama bir şeye çok şahit oluyorum insanlar çok acgözlü demişti. Gerçekten insanlar çok acgözlü Berna.Daha çok daha çok olan dünyaları senin ışığını göremeyecek kadar kara.Hırsları tek varlıkları... Güzel insandın....Gittiğin yerde mutlu ol...
Yazan: Lezce Üyesi

kimsesiz yetimhanede başlayan trajik bir hayatın yine trajik bir şekilde son bulması :( inşallah anne ve babana orada kavuşmuşsundur berna :( ATATÜRKÜN KIZI derdim ona sevinirdi,barış diyerek gitti ankaraya fakat terör bernayı da parça parça edip hayattan kopardı genç yaşında. tabutunu çok sevdiği kimi zaman aşık olduğu kadınlar taşıdı.çok üzgünüm kötüyüm yastayım... lütfen bu arkadaşımız için biliyorsanız bir fatiha okuyun rica ediyorum. allah rahmet ve merhamet etsin tüm hayatını kaybeden kardeşlerimize.
Yazan: Lezce Üyesi

Seni unutmayacağım, çok üzgünüm Berna :(((
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
TRANS ERKEK GEÇİŞİNİ GÖSTERMEK İÇİN 3 YILDA 1400 SELFIE ÇEKTİ
İngiltere Ülkedeki İlk LGBTİ Huzurevini Açmaya Hazırlanıyor
LGBTİ Ruh Sağlığı Sempozyumu Düzenleniyor
DORITOS’TAN LGBT TEMALI MISIR CİPSİ
Lezbiyen olduğunu söyleyemedi, seks için erkek kılığına girdi…
Eşcinsel penguenler heteroseksüel penguenlerin yumurtalarını çaldı
Elton John: Eşcinsel hakları konusunda Putin'le görüşmek isterim
LEZBİYEN ÇİFTE BEBEK ŞOKU
3. Etkinliğimiz
Aynı cinsiyetten iki kişi bebek sahibi olabilecek!