Haber | Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin arasına eşcinsel ilişki mi girdi?

Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin arasına eşcinsel ilişki mi girdi?


Hollywood'un rüya çifti olarak anılan Angelina Jolie – Brad Pitt çifti boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı


ABD'li aktör Brad Pitt ile 12 yıllık birlikteliğini bitiren Angelina Jolie'nin, boşanma haberlerinin ardından bu kez çarpıcı bir açıklama ile gündemde. Brad Pitt ile boşanması uzun süre gündem olan Angelina Jolie'nin boşanma kararını lezbiyen ilişkisi sebebiyle aldığı iddia ediliyor.

Sözcü'nün Radar’dan referans verdiği haberine göre dünyaca ünlü aktris, geçtiğimiz ay boşanma başvurusu yaparken, 8 yıl boyunca romantik bir ilişki yaşadığı lezbiyen sevgilisi model ve oyuncu Jenny Shimizu ile iletişim halindeydi.

Jolie'ye yakın bir kaynağa göre; Angelina, Ağustos 2014'ten beri Michelle Harper ile evli olan Jenny’ye şu anda erkeklerle işinin bittiğini ve lezbiyen tarafını tekrar keşfetmek istediğini söyledi.

Kaynak: http://t24.com.tr


Haber Tarihi : 21.11.2016 01:00:00
Haber Editörü : Dersuyolf
  «« GERi
Bu haber 149832 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

``Hey oha!`` Diye okudum haberi. Ve yeni olmamasına rağmen yeni öğreniyorum böyle bir olayı. Onca çocuga ebeveynlik yapıp harika bir aile, harika insanlar ve harika çiftler gibi bir çok sıfata yakıştırıldıktan sonra bu haber inanilmaz geliyor. Hayal kırıklığı yaşayan insan çoktur bence.
Yazan: Lezce Üyesi

Para mk gibi istedigi tarafi istedigi zaman tercih edebilme ozgurlugune sahip olunca birde isin icine sohret girmisse herkes her istediginde bir badja ozgur oluyor fakat oyunculugunu ne kadar cok begensemde,bu tip insanlar yuzunden ucube muamelesi gormek kaderimiz olmaya devam edecek uzgunum...
Yazan: Lezce Üyesi

Valla bence uzun bır ılıskıde bırıken ofke bunu soyleten. Yakın bısex arkadasımdan duymuslugum var. Bır erkege kızdıgında tumune kızgın hıssedebılıyor ınsan. Gayet dogal, hersey ınsanlar ıcın. Gunumuzde kac kısı Angelına kadar uzun ılıskı yasabılıyor gay alemde? Yasayamıyorsak, bıraz da donup kendı ıcımıze bakmalıyız.Bır kadın kı bısex lılıgını saklamadan yasabılıyor.Sonra coluk cocuk sahıbı olup o hayatı devam etmek ısteyebılıyor.KAfası bozunca da.dıledıgını soyleyebılmelı:))) Herseyı cınsellık ıcın soylenmıs algılamak sadece bakıs acısıdır.
Yazan: Lezce Üyesi

Nasıl bir söylemdir bu! ``erkeklerle işim bitti, lezbiyen yanımı keşfedecğim``. İlerde de ``kadınlarla işim bitti hetero yönümü keşfedeceğim`` mi diyecek!? önemli olan kendileri, karşısındaki insan kalp taşımıyor nasılsa (!)
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Tıp öğrencisi Tuğba Alaş kazada öldü
ABD’NİN İLK LEZBİYEN PAPAZIYLA TANIŞIN
Miley Cyrus Lezbiyen Olduğunu Açıkladı
Star TV gay kelimesini sansürledi sosyal medyadan tepki yağdı
Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi Çiftinin Evliliği Sarsıntıya Girdi
Papa'dan "eşcinsel birey" açıklaması
IKEA'dan gay açılımı
Ünlü spor salonu zincirinden transfobik uygulama: Üyeliğini dondur!
Bir LGBTİ bireyin “intiharı” ve kendi ağzından yaşadıkları
GENÇ OYUNCU BELLA THORNE BİSEKSÜEL OLDUĞUNU AÇIKLADI