Haber | Cinsel tercihi yuzunden saldiriya ugradi

Cinsel tercihi yuzunden saldiriya ugradi


Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz önceki akşam sahneye çıktığı Samsunda 4 kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Olaydan sonra polise teslim olan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'da bir eğlence mekanında önceki akşam meydana geldi. Sahneye çıkan Kerimcan Durmaz'ın konserinde olay çıkmış, Durmaz şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı. Kerimcan Durman'ın darp edilmesi ile ilgili bugün Irmak Polis Merkezine giden Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. polise teslim oldu.

Sağlık kontrolü için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen 4 kişi, polis merkezi çıkışında, "Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar. Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i...yaptılar. Bunu herkes bilsin" dediler. Gözaltına alınan saldırganların arkadaşları ise polis aracına bindikleri sırada onları alkışlarla karşıladı.
4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.
Kerimcan Durmaz yaklasik 3 yildiz vine ile baslayip snapchatte paylastigi videolarla begenilmis 5.milyon takipci sayisina ulasmis Dj teklifleri yani sira bir cok unlu ile de unlulerin reklamlari amacli yan yana gelmistir.Ne yazikki saldiri sonrasi psikolojisi bozulan Kerimcan Durmaz juri uyesi olarak rol almaya basladigi iste benim stilim programi dahil saldiri sonrasi hic bi yere cikmamaktadir ve konserlerini iptal etmistir.


Haber Tarihi : 12.12.2016 01:00:00
Haber Editörü : test
  «« GERi
Bu haber 151375 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Bildiğim kadarıyla ``homofobi`` gibi gösterilmeye çalışılan ama temelde işin içinde başka işler olan bir saldırı. Asıl hedef Hayal Kahvesi isimli ve gayet de trend olan mekana zarar vermek...
Yazan: Lezce Üyesi

`cinsel tercihi` yüzünden...
Yazan: Lezce Üyesi

kardesım ben acıkcası bu olanlardan sıkıldım uzgunum fakat kım olursa olsun bu kadar zıplamamalıydı ..... arkadasım her boku bısekılde yıyosun hangı yuzle programlara namuslu bırsekılde katılıp jurı uyelıgı yapıyorsun? YANLISSSSS cok yanlıs taksıcıyı rezıl edıp hakaret edıp kucumseyıp vıdeoya alıpta nasıl yayınladıysan rezıl olmakta buna az gelmısssssss
Yazan: Lezce Üyesi

Kendisi açıklama yapmış saldırı ona değilmiş.
Yazan: Lezce Üyesi

Ben cok uzuluyorum ya....insallah toparlanir...genc yetenek..cocuk ekmeginden oldu sebepsiz yere..kerimcan ğŸ˜
Yazan: Lezce Üyesi

böyle haberler okumaktan duymaktan gına geldi bir rahat bırakın kime ne heteroların sapkınlığıyla tecavzçü şsizleri dövün linç edin kimseye zararı olmayanları değil !!!!!!!!!!!!!!!!!
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Ilginc olaylari kadinlar da yapar......
FIFA 17’nin Eşcinsel Propagandaları Rusları Çileden Çıkartıyor
Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin arasına eşcinsel ilişki mi girdi?
Tıp öğrencisi Tuğba Alaş kazada öldü
ABD’NİN İLK LEZBİYEN PAPAZIYLA TANIŞIN
Miley Cyrus Lezbiyen Olduğunu Açıkladı
Star TV gay kelimesini sansürledi sosyal medyadan tepki yağdı
Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi Çiftinin Evliliği Sarsıntıya Girdi
Papa'dan "eşcinsel birey" açıklaması
IKEA'dan gay açılımı