Haber | Miley Cyrus'tan ''eşcinsel ilişki'' itirafı

Miley Cyrus'tan ''eşcinsel ilişki'' itirafı


Miley Cyrus'tan ''eşcinsel ilişki'' itirafı
Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, açıklamalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Geçen hafta eşcinsel ilişkiler yaşadığını açıklayan Miley Cyrus, yalnız olmayı sorun etmediğini ve bunda feminist olmasının katkısının büyük olduğunu söyledi.
Çocuk yıldız olduğu günlerde hanım hanımcık bir kızken, gençlik yıllarında seksi kadın imajını ortaya çıkaran ABD 'li şarkıcı Miley Cyrus, dikkat çekmeye devam ediyor. Klipleriyle adından söz ettiren ve konser şovlarıyla dikkat çeken Miley Cyrus'un son açıklamaları da kendinden söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta eşcinsel ilişkiler de yaşadığını açıklayan Miley Cyrus, hayatına bekar devam ettiğini ve bundan memnun olduğunu belirtti.

Time dergisine konuşan Cyrus, Arnold Schwarzenegger'in oğlu Patrick'le olan birlikteliğinin sona erdiğini belirterek, bekar olmaktan mutlu olduğunu da ekledi. Bunda feminist düşüncelerin de etkili olduğunu belirten Cyrus, "Artık yalnız olmak benim için sorun değil. Bunda da feminist olmamın payı büyük. Bence bu konuyu daha fazla tartışmalıyız. Çünkü bir insanın yalnız olmasında bir sorun yok" diye konuştu.

Açıklamasında samimi itiraflara da yer veren Miley Cyrus "Hayatımda erkek ve kız arkadaşlarımın olduğu değişik dönemler oldu. Bazen de kendi kendime kalmayı daha çok sevdim. Kendimden bir parçayı, başka biriyle paylaşmak istemedim. Bu da özellikle kadınlar için yeni bir çeşit özgürlük bence. Örneğin annem 22 yaşındayken yalnız başına güvenli bir yaşam süremezdi. Ancak benim geleceğim, bir partnerim olmasına bağlı değil" diye konuştu.

MERT ALAŞ'LA ANILMIŞTI

Şarkıcı Patrick Schwarzenegger ile yakın bir zaman önce ayrılmış, Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın Miley Cyrus'la öpüşürken paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı bir anda karıştırmış, bu fotoğrafla çok konuşulan ikili bir kez daha olay yaratmıştı

Kaynak: http://www.mynet.com/magazin


Haber Tarihi : 11.05.2015
Haber Editörü : Dersuyolf
  «« GERi
Bu haber 141120 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz
Bu habere yapılmış bir yorum bulunmamaktadır

Diğer başlıklardan bazıları.
İngiltere lezbiyen evliliği konuşuyor
Anadolu’dan trans aday!
Konak Belediyesi LGBTİ komisyonu kurdu
LEZBİYEN ÇİFT VE ÇOCUKLARININ HAYATINA ODAKLANAN FOTOĞRAF SERİSİ
Onur Kayır
ÜNLÜ OYUNCU LEZBİYEN OLDUĞUNU İLK KEZ İTİRAF ETTİ
Melanie ve Vanessa Iris Roy'un pozları olay oldu
23. İstanbul LGBTİ Onur Haftası için destek çağrısı
Halı Saha Maç Etkinliği Tarihi Belli Oldu
Amber Rose: Kadınlardan hoşlanıyorum...