Haber | Rüzgar Erkoçlar; “LGBT’lerle Anılmak İstemiyorum…” !

Rüzgar Erkoçlar; “LGBT’lerle Anılmak İstemiyorum…” !


Durum bu gerçekten.

Biraz anlatayım o halde dimi? Ben bile uzun zamandır bu konuşmanın şokunu (sinirini) üzerimden atamamışken, düşündüm ki niye sizlerle paylaşmıyorum?

Yazımı okumadan önce dikkat etmeniz gereken hususlar;

Rüzgar Erkoçlar’ı asla ve kati suretle tanımam etmem.
Kişisel hiçbir sorunum asla ve yine kati suretle yoktur.
Kimseyi yermek, kötülemek veya hedef göstermek niyetinde değilim.
Amacım gerçeklerin bilinmesi.

Geçtiğimiz gün uzun zamandır beraber olduğu Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar hakkında, transfobik ve homofobik olduğuyla ilgili bir paylaşımımız oldu. Tabi bundan sonra her yerden, sosyal medya üzerinden, neden böyle yazdığımızı, Rüzgar’ın niye transfobik, homofobik olduğunu söylememizi, kısacası bilgilendirilmek istediğinizi o kadar çok yazdınız ki; ben de hem kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak, hem gerçekten bilinmesi gerekenleri bilin diye yazmak istedim.

Ama şunu da belirtmekte yarar var, zaten bu paylaşımımızla ilgili hiçbir sorunu olmayıp, “evet aynen öyle” yazan, Rüzgar Erkoçlar’ın, özellikle Bir Hülya Avşar Sohbeti programında yapmış olduğu inanılmaz (kötü) konuşmaların farkında olanlar da yok değil.

Şimdi zamanı önemli değil, bir zaman olur ki ben Rüzgar Erkoçlar’ın menajeri Ebru hanıma ulaşıp kendisiyle bir röportaj yapıp yapamayacağımızı sordum, ama keşke sormasaydım! Hatta o gün elim falan kırılsaydı da telefonu çevirmeseydim! Kim bilebilirdi ki aldığım cevaplar sonrasında sinir krizine gireceğim, başıma ağrılar girecek!

Neyse dilerseniz aldığım cevapları yazayım? Ebru hanım bana telefonda aynen şunları iletti;

“Rüzgar kesinlikle LGBT ile anılmak istemiyor, bu şekilde gündeme gelmek istemiyor, istemiyoruz.”

Önce bir duruyorum, “duyduklarım şaka sanırım?” diye kendime gelmeye çalışırken, Ebru hanım devam ediyor. İlerleyen zamanlarda bile böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirtiyor. Ama ben hala suspus!? Çünkü “kal” gelmiş ve bir türlü gitmiyor, gidemiyor!

Ne söyleyeceğimi bilemiyorum ve kestiremiyorum. Şimdi bana şöyle diyebilirsiniz “Rüzgar Gmag’e röportaj vermek zorunda değil”. Yahu derdimiz o değil ki?! Yani transseksüel bir oyuncunun LGBT’ler ile anılmak istememesi, bunu asla kabul etmemesi, rahatsız olması kadar abesle iştigal bir durum olabilir mi?!! Lütfen biri çıkıp söylesin?! O zaman da aklıma mukayyet olamamıştım hala olamıyorum. Dünyada trans veya eşcinsel olan ünlüleri BIRAKIN BİR KENARA, heteroseksüel ünlüler bile LGBT’yi desteklerken, Rüzgar’ın bu tavrı, tutumu KORKUNÇ değil mi gerçekten?!

Peki nam-ı değer karısı Tuğba Beyazoğlu’na ne demeli? Kendilerinin bekarlığa veda partisi ile alakalı fotoğraflarını paylaşıp, kendisini etiketleyip mutluluklar dilediğimizde, etiketi kaldırıp Gmag Instagram hesabımızı engellemesine ne diyeceksiniz?!

Yahu biz ne yaptık?! Gayet olması gerekeni yaptık, aradık, talep ettik bu. Sonra feci cevaplar aldık yine “peki kendi düşüncesidir, kendi bilir” dedik yine sustuk. Sonra işte bu post olayı bardağı taşıran son nokta!

Tuğba Beyazoğlu’na;

Tatlım sen neden bu denli rahatsız oldun ki canım benim. Yani HAYIRDIR? Desem çok sert olmaz umarım? Çünkü ama gerçekten HAYIRDIR?

Eşin, hayat arkadaşın veya partnerin… adının bir önemi yok öncelikle mutluluklar, kimsenin kıskandığı yok. Lakin Rüzgar Erkoçlar’ın transseksüel olduğunu biliyor herkes, haberin olsun. Bizim asla bir sıkıntımız yok ama, senin neden bu konuyla ilgili bir sıkıntın var, biz onu düşünüyoruz.

Rüzgar Erkoçlar LGBT’ye destek vermeyecekse acaba neye destek verebilir yine yine ve yine yeniden onu düşünüyoruz. Valla işin içinden çıkmak zor.

Şimdi herkese söylüyorum Rüzgar transseksüel değil! Unutun tamam? Kendisi böyle istiyor, menajeri Ebru hanımın da dediği gibi dizilerde oynamak istiyor Rüzgar ve bu büyük bir problem kendisi için.

Bu arada Tuğba’cım bizi rahatsız eden aşkınız değil, şu berbat Türkçen! Canım onu bir ara hallet olur mu?

Tekrardan mutluluklar diliyorum, korktuğunuz şeyin başınıza asla gelmemesini temenni ederek, çocuklarınızın heteroseksüel bireyler olmasını diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Kaynak : http://gmag.com.tr/ruzgar-erkoclar-lgbtlerle-anilmak-istemiyorum/


Haber Tarihi : 30.09.2017
Haber Editörü : UntiLSleeP
  «« GERi
Bu haber 439837 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan lezce.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

Ruzgarin yaptiğı başını kuma gömmektir ben herzaman sadece kendi icin yasayan insanlara hiç saygı duymadım davasini savunmayan birini ben yok sayarim zaten lgbt lerle anilmak istemedigini soyledigi gunden buyana ruzgar gundemdende dustü gözdende bizde seni yok sayiyoruz
Yazan: Lezce Üyesi

Rüzgar erkoçlar LGBT bireyleri sayesinde popülüteri sayesind orya gelmiş ama onu indirmeyi de iyi biliriz !!! Herkes onun biyolojik olarakkadın olduğunu biliyor rüzgara yapılan transfobik yorumlarda ``erkek olmadan önce verseydin nil iken verseydin be gğzelim ``diye yorum yapan insanlara karşı üzlmüştüm snirlenmiştim ama şimdi bakıyorum rüzgara yani nil erkoçlara ne denilse müstehak!!! senin biyolojik oalrak kadın olduğunu herkes biliyor evlendin diye kendini ne zannediyosun ? sen transsın yakında çocuğun olmaz o kız sana tekmeyi koyarsa görürsün!!! o zaman dersin vay ben trans mışım çocuğum olmadığı için beni bıraktı diye!! o zaman TRANS olduğunu hatırlarsın umarım!!! nefret ettimn senden iki sakal yaptın diye normal erkek mi sandın kendini daha 5 yıl mnce kadın bedenindeydn ve şimd,de LGBT DEĞİLİM anılmak istemiyorum de !!yazık sana
Yazan: Lezce Üyesi

Öncesinde ne olduğunu gayet iyi biliyoruz kadindi ve yaratılışı da öyle neyini saklıyor .
Yazan: Lezce Üyesi

Hiç opmym cnm yılan sevmiyorum
Yazan: Lezce Üyesi

Rüzgar eşcinsel oldgunuda inkar ediyordu lezbiyen değilim diye.. Bigudiye butch sevgilisyle gelip gezen kimdi ya aslını inkar etmek nedir ya ..SAÇMA ..
Yazan: Lezce Üyesi

Böyle bir bekleniyordu zAten ondan. Olay sadece çoğunluğa şirin gözükmek. Ne hali varsa görsün. Bir gün elbet lgbtye ihtiyaç duyacaktır.
Yazan: Lezce Üyesi

anılmamak isteği ayrı bir şey uslüp ayrı bir şey. Normal kabul edilen tarafa geçip (çoğunluğa göre) geri kalana tu kaka muamelesi yapmak en kolayı. Kolayı seçtiği için de onu suçlayamam ama daha naif olmasını beklerdim bilmem kaç yılını kadın olarak geçirmiş birinden. Mavi kimliği alıp Bağcılar ergeni moduna geçmesini değil. H. Avşar`ın programında dedikleri başlı başına bir utanç onun için. Herkes ektiğini biçer bu hayatta. saygılar
Yazan: Lezce Üyesi

Gayet de kendi göre haklı bulduğum bir davranış üstüne çok gidildiğini düşünüyorum ve hayatına yön vermiş erkek olarak bir adam olarak sıfatlanmak istiyor ve belki de ilerde bir baba olarak hayatını devam ettirecek. Trans olsa da trans olarak anılmak istemiyor buna saygı duymanız lazım, hayatını devam ettirecek bir fırsat geçmiş tabi ki arasındaki tüm bağını koparacak. Aynı şekilde eşinin onu sevdiği için tüm lgbt yi kucaklamasına gerek olduğunu da düşünmüyorum. Elinde olsa tüm haberlerini yok eder. Siz hala röpartaj yapmasını istiyorsunuz.
Yazan: Lezce Üyesi

Bence kımse kımseyı desteklemek zorunda degıl. Sız destekledınız onu dıye, o da sızı omur boyu desteklesın dıyemezsınız.Bencillık olur. Bıreyın hayatını neyle ılıskılı yasamak ıstedıgı gayet özel.sekılde kendı hakkıdır. Lgbtı cevre olarak unlulerın.lgbt taraftarı olmasını.yegoıyor olabılırsınız ama,ünlü kişi de gayet sıradan bir insandır ve gayet kendı ozelini kendısıne saklamak hakkına.sahiptir. Ünlü olup boyle bir amelıyatı gecırmesı demek, zaten gayet sakın bır yasantı tercıhınden kaynaklıdır. Kaldıkı ünlü dıye hep desıfre.edılmek.ıstendı Yenı bır hayatta da kımse pesını.bırakmadı. Bır ınsanın.yepyenı bır sayfa acması ıhtımalını herkes sabote ettı. Onun psıkolojısını dusunen var mı!??? Ben goremıyorum!? Varınız.yogunuz.destek mı!? Bu kadar mı onun destegıne.muhtacsınız!?? O desteklemedı dıge öldük mü!? Bir ınsan hayatını hetero sısteme göre yasamak ıstıyor dıye hemen tü kaka mı olmalı!?? Ben de escınselım. Ilk ortamlara gırdıgımde herkes yanjmda bagıra cagıra lezbıyen kelımelerını kurup benı de umursamadan toplum ıcınde ıfşa ettıklerınde ben de en az Ruzgar kadar rahatsızlık duymustum. Belkı acık yasamak hosuma gıtmıyor, ne zamandır suç!? Isın ılgıncı o sızden yardım mı istedi,bır söz mu verdı yardım destek karsısında sızı ömur boyu destekleyecegine!?? Neden bu kadar alındınız??? Anlayamadım. Ünsüz olsa bu kadar uzerıne.gıdecek mıydınız? Bırakın Allahaşkına! Huzur.bulsun o ınsanlar da bıraz. Kısısellestırmeyın. Hor görmeyin. Bari sahıplendıgınız kısıyı sız hor görmeyin.
Yazan: Lezce Üyesi

sinirler tavan!
Yazan: Lezce Üyesi

Çevremde bulunan bir çok ``homofobik,heteroseksüel`` arkadaşım bile Rüzgar`ın yaptığını destekliyor. Sonuçta insan hissettiği kişi olmalıdır. Ancak bugüne kadar kendisi bu ameliyat sürecindeyken belki de en çok LGBT`lerden destek almıştı. Kısaca bir söz vardır ya `` besle kargayı ,oysun gözünü`` bu da böyle bir durum ne yazık ki. Hakkında hayırlısı olsun mutlu olsun.
Yazan: Lezce Üyesi

Tuğba denen kadının Türkçesine dikkat eden tek ben değilmişim.
Yazan: Lezce Üyesi

ağzına kalemine sağlık...
Yazan: Lezce Üyesi

Süper bir yazı olmuş. Kendini transseksüelden saymıyor demek ki. Zaten sevgilisi de bir ilginç.
Yazan: Lezce Üyesi

Diğer başlıklardan bazıları.
Kaçak giriş yapan pasaportsuz lezbiyen çift Türkiye'yi suçladı
Cinsiyet değiştirmeye çalışan gence dayak
LGBTİ+ Kısa Film Yarışması
Müslüman Bir Lezbiyen ile Siyahi Bir Kadının Aşkını Anlatan Dizi İnsanları Heyecanlandırdı!
Kuir Çift, Evlenmelerinin Yasal Olduğu Her Ülkede Evlenecek!
Lezbiyen Çiftin Bebeği, Öz Babası Tarafından Öldürüldü!
Lezbiyen Kızını Evlenmeye İkna Edecek Erkeğe Bir Servet Vadeden Çinli İş Adamı
Tombala’dan homofobi çıktı!
Türkiye’nin ilk kuir olimpiyat oyunları: Queer Olympix
Kız Arkadaşından Polis Memuruna Londra Onur Yürüyüşünde Evlilik Teklifi!